ΕΜ18. Κουβάς Μεταφοράς με Μηχανική Ανατροπή

ΕΜ18. Κουβάς Μεταφοράς με Μηχανική Ανατροπή

Κουβάς μεταφοράς με μηχανική ανατροπή σε 1,00m - 1,20m - 1,40m - 1,60m και 1,80m φάρδος με 65cm μήκος και 46cm ύψος.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2373031526 και 6974108922.

Ευχαριστούμε! Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Σφάλμα! Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα κατά την αποστολή. Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου.

By Anastasios Mavridis

Γεωργικά μηχανήματα

Το Agro Machines Tasos – Anastasios Mavridis είναι μια Ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται με μεράκι και τεχνογνωσία στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων από το 1972, όντας ένας πραγματικός σύμμαχος σε όλους εσάς που ασχολείστε με την καλλιέργεια. Επενδύοντας στην καινοτομία, έχουμε ως γνώμονες τη συνεχή έρευνα και τον δυναμικό σχεδιασμό με στόχο την κατασκευή αξιόπιστων και ποιοτικών μηχανημάτων υψίστης αντοχής. Όραμα μας να γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους χιλιάδες συνεργάτες μας. Και τo καταφέραμε!

Δείτε τα γεωργικά μας μηχανήματα

Συνεργασιες

Εμπορικά μηχανήματα

Συνοδοιπόρος της κατασκευαστικής μας παράδοσης είναι οι εμπορικές μας συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, εισάγοντας μηχανήματα και εξαρτήματα διαφόρων τύπων, με σκοπό την κάλυψη όλων των αναγκών. Ενδεικτικά, στο εμπορικό μας τμήμα θα βρείτε: καταστροφείς, δισκοσβάρνες, ισοπεδωτές, ρίππερ, τουρμπίνες και πολλά ακόμα μηχανήματα!

Δείτε τα εμπορικά μας μηχανήματα

Υποστηριξη Aftersales

Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα

Στο οργανωμένο τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων μας θα βρείτε ό,τι κι αν χρειάζεστε. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας βρίσκονται δίπλα σας όλο το 24ωρο, έτοιμοι να σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Για όλους εμάς, άλλωστε, η άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας.

Δείτε τα ανταλλακτικά μας